28 Декември, 2016 01:00 871 0

Алегри се скара с управата на Ювентус?

  • алегри-
  • ювентус-
  • управа-
  • скандал

Еузебио Ди Франческо е сред потенциалните заместници на настоящия треньор

В отношенията между ръководството на италианския шампион Ювентус и треньора Макс Алегри е настъпил неочакван раздор. Това твърди La Gazzetta dello Sport.

Причина за кризата не се съобщава, но медията припомня загубата на торинци от Милан за Суперкупата на страната след изпълнение на дузпи. Според вестника "старата госпожа" има и няколко имена за евентуален наследник на Алегри. Това са Пауло Соуса, който в момента е начело на Фиорентина, Леонардо Жардим (Монако) и Еузебио Ди Франческо, който прави чудеса със Сасуоло.

La Gazzetta dello Sport припомня още, че Алегри държи рекорда по най-висок процент победи в Юве – 69,17%, а договорът му с клуба е до 2018 г. Миналата година името му беше свързвано с английските грандове Челси и Манчестър Юнайтед, както и с Реал Мадрид, но в момента и трите отбора имат треньори, които са бетонирани на постовете.

След 17 кръга в Серия "А" Юве е лидер с четири точки пред Рома и има мач по-малко. "Бианконерите" са и на осминафинал в Шампионска лига, където съперник е Порто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА