Last news in Fakti

3 Януари, 2017 16:55 1 965 1

Джошуа не иска мач с Кобрата

  • джошуа-
  • хърн-
  • бокс-
  • пулев-
  • кличко

Това стана ясно от думите на промоутъра на британеца - Еди Хърн

Джошуа не иска мач с Кобрата - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион в супертежка категория на IBF Антъни Джошуа не иска да се изправя срещу Кубрат Пулев. Това става ясно от думите на промоутъра на британеца Еди Хърн. Агентът разкри, че при успех на клиента му над Владимир Кличко в края на април, то следващата му цел бъде двубой с Дионтей Уайлдър или Джоузеф Паркър.

В този случай Джошуа може да пожертва пояса си на IBF, който той спечели през 2016 година, съобщава Xsport.

"Ситуацията е много подобна на тази, в която титлата си загуби Тайсън Фюри. Невъзможно е да събереш всички пояси и в същото време да организираш само мачовете, които феновете искат".

"От IBF обявиха, че, ако Джошуа победи Кличко, той трябва да се бие с Кубрат Пулев, който е задължителен претендент. Но ние сме много заинтересовани да организираме мач с Дионтей Уайлдър през лятото. Или с Джоузеф Паркър. Не ни се иска нещата да се развиват така, но, ако обстоятелствата ни принудят, Джошуа може да се откаже от пояса на Международната боксова федерация", обяви Еди Хърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко

    0 0 Отговор
    Е как да иска като нашия е слаб противник ? Той го искаше за спаринг партньор - ама нашия не искаше нещо... малко пари - това, онова оправдания! Иначе ако беше приел нямаше да може да претендира за титлата, каквато и е основната му амбиция! То едно е да претендираш - друго е да си на ниво. Нашия може само първото - не е слаб боксьор но няма начин да се оправи с такива като Джошуа и Уайлдър. А като заговорихме за тях много вероятно ми се струва Уайлдър да спре полета на Джошуа! Но ще видим!