3 Януари, 2017 21:27 534 0

Пол Клемънт ще спасява изпадащия Суонзи

  • пол клемънт-
  • спасява-
  • суонзи

Отборът на Суонзи официално потвърди назначаването на Пол Клемънт за мениджър на клуба.

44-годишният специалист се е съгласил да подпише договор за 2 години и половина. Той ще се опита да спаси тима от изпадане, като в момента отборът заема последното място в класирането на Висшата лига.

Клемънт е третият мениджър на Суонзи от началото на сезона. Той заменя на поста Боб Брадли, а преди него Франческо Гуидолин бе начело на отбора.

Той пристига от Байерн (Мюнхен), където бе асистент на Карло Анчелоти. Клемънт работеше с италианеца и при престоите му в Челси, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. Новият мениджър на Суонзи ще бъде на "Селхърст Парк" довечера, където тимът ще гостува на Кристъл Палас, но треньорът на първия отбор Алън Къртис ще определи състава и ще ръководи мача.

Миналия сезон Клемънт бе мениджър на Дарби, но бе уволнен през февруари след серия от седем поредни мача без победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА