4 Януари, 2017 09:59 689 0

Гърци висят с пари на Локомотив Пловдив

  • крушарски-
  • иванов-
  • панатинайкос-
  • трансфер

Панатинайкос дължи сериозна сума на пловдивчани за Иван Иванов

Гърци висят с пари на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БТА

Панатинайкос дължи пари на Локомотив (Пловдив) за Иван Иванов. Новината съобщи собственикът на пловдивския клуб Христо Крушарски. Защитникът премина в гръцкия гранд от "черно-белите" в края на месец юни 2016 г. Той подписа тригодишен договор с Панатинайкос.

В края на миналата година гръцките медии съобщиха, че шефовете на клуба не са доволни от българския футболист и смятат да го освободят, като за неговите права ще искат трансферна сума.

"Ако решим, можем да вземем Иван Иванов без пари. На този етап обаче не мога да кажа нищо за негов трансфер, тъй като не знаем официално каква е ситуацията с него", добави Христо Крушарски. Собственикът на отбора обясни, че до ден-два ще разговаря със старши треньора Едуард Ераносян за селекцията. В тима търсят още един-двама качествени крайни бранители, за да подсилят конкуренцията в отбраната.

Чака се развитието със ситуацията около Павел Виданов, чийто договор с Локомотив изтече в края на миналата година и сега той се търси отбор в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА