Last news in Fakti

4 Януари, 2017 11:57 513 0

Хари Кейн се закани на Челси

  • кейн-
  • рекорд-
  • челси-
  • тотнъм

"Със сигурност не искаме да бъдем отборът, с който "сините" ще счупят рекорда", заяви Хари Кейн

Хари Кейн се закани на Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистите на Тотнъм нямат намерение да бъдат последният опонент на градския съперник Челси, с който "сините" ще станат първият английски клуб, спечелил 14 поредни мача в рамките на един сезон, категоричен е нападателят Хари Кейн. До това постижение е стигал и Арсенал, но с поредица от успехи в две състезателни години.

"Със сигурност не искаме да бъдем отборът, с който Челси ще счупи рекорда. Преди малко си говорихме именно това в съблекалнята и е неизбежно да не мислим за него. Напълно концентрирани сме и нямаме намерение да се предаваме", каза нападателят на лондончаните.

"Сега сме по-добри от миналата година и това доказва, че се движим по правилен път. Вече сме по-силни и по-опитни. Надявам се да покажем това и през втория дял от шампионата", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА