Last news in Fakti

5 Януари, 2017 11:56 706 0

Ръсел Уестбрук си навлече проблеми

  • уестбрук-
  • оклахома-
  • шарлът-
  • инцидент

Гардът се размина с техническо нарушение, а отборът му отстъпи в Шарлът със 112:123

Ръсел Уестбрук си навлече проблеми - 1
Снимка: БТА/АР

Суперзвездата на Оклахома Сити Ръсел Уестбрук удари един от съдиите с топка в главата при загубата на отбора си от Шарлът със 112:123. Инцидентът стана в първата четвърт, когато недоволен от неотсъдено нарушение, гардът хвърли топката към един от реферите намиращ се доста далеч от него, вместо да я подаде към близкия.

Арбитърът Тре Мадъкс бе обърнат на другата страна в този момент и отнесе топка в главата, а Уестбрук се размина само с техническо нарушение. След мача плеймейкърът се оправда, че случилото се е случайно.

„Повиках го по име, той се обърна и честно казано не зная какво точно стана. Не съм такъв човек и никога не бих показал подобно неуважение. Стана случайно и не мисля, че заслужавах техническо“ заяви звездата на Оклахома Сити.

Той завърши с 33 точки, 15 борби и 8 асистенции, но не успя да предотврати загубата, след като от другата страна Ник Батум се отчете с 28 точки, Кемба Уокър добави 20, а Франк Камински 17 от пейката. Резултатът бе равен в средата на последната част, преди Стършелите да вкарат 9 поредни точки и да дръпнат със 114:104, което им помогна да спечелят. Те са с баланс 20-16, а Тъндър е с 21-15.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА