Last news in Fakti

5 Януари, 2017 18:55 814 0

Фирмино вижда бъдещето си в Ливърпул

  • роберто фирмино-
  • бъдеще-
  • ливърпул

Бразилецът е щастлив на "Анфийлд" и се надява да остане дълго

Фирмино вижда бъдещето си в Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино сподели, че се чувства отлично в клуба и се надява да остане на "Анфийлд" още дълго време.

Бразилецът прави силен сезон при "червените". Той е едно от "остриетата" в атака на мениджъра Юрген Клоп и вече натрупа седем гола във всички турнири (шест във Висшата лига), както и три асистенции.

"Нивото на игра тук е много високо, но именно това ми харесва. Обичам да играя тук, свикнах с английския футбол и му се наслаждавам. Надявам се това да продължи още много години", призна Фирмино, цитиран от водещите спортни издания на Острова.

„Давам всичко от себе си за отбора. Мисля, че всички останали също правят това, то се вижда в играта ни. Хората се наслаждават на футбола, който практикуваме” допълни още бразилският футболист на Ливърпул.

Нападателят бе закупен от германския Хофенхайм през 2015-а за сумата от 29 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА