610 0

За първи път в България – велосипедно спускане по сняг

Уникално събитие на второто издание на "Витоша Зимен Фест"

Константин Карагьозов

Уникално събитие ще отбележи второто издание на "Витоша Зимен Фест", който предстои на 21 януари край х. "Алеко", съобщи www.sofia2018.bg. За първи път в България ще бъде организирано зимно спускане с велосипеди върху сняг за време.

„Правим нещо ново и надявам се интересно както за участниците, така и за зрителите и гостите в планината. Искаме да създадем весело и приятно настроение, на тези които са излезли на чист въздух. Организацията е доста сложна, но вярвам, че заедно ще сторим нещо хубаво. Трасето ще има много виражи, скокчета и възможности за трикове, тъй че екшънът ще бъде гарантиран. Надявам се да се получи и подобна атракция да стане традиционна за планината и за "Витоша Зимен Фест",“ заяви Даниел Ангелов, експерт от "Консепт Криейтив".

Шоуто със снежното спускане на велосипедите ще допълни богатата програма, която организаторите са подготвили за второто издание на "Витоша Зимен Фест". Предвидени са множество демонстрации, състезания, забавни игри и викторини. На Меча поляна ще бъде нареден паралелен слалом, по който децата да могат да изпробват уменията си. Ски-учители от “Витоша ски” ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Празникът е насрочен за 21 януари, събота, от 11:00 ч. на Меча поляна, в близост до х. "Алеко". София2018 се включва за втори път в отбелязването на Световния ден на снега с организирането на "Витоша Зимен Фест".

България


Напиши коментар:


Публикувай