6 Януари, 2017 12:27 985 0

За първи път в България – велосипедно спускане по сняг

  • витоша-
  • сняг-
  • велосипедно спускане-
  • витоша зимен фест

Уникално събитие на второто издание на "Витоша Зимен Фест"

За първи път в България – велосипедно спускане по сняг - 1

Уникално събитие ще отбележи второто издание на "Витоша Зимен Фест", който предстои на 21 януари край х. "Алеко", съобщи www.sofia2018.bg. За първи път в България ще бъде организирано зимно спускане с велосипеди върху сняг за време.

„Правим нещо ново и надявам се интересно както за участниците, така и за зрителите и гостите в планината. Искаме да създадем весело и приятно настроение, на тези които са излезли на чист въздух. Организацията е доста сложна, но вярвам, че заедно ще сторим нещо хубаво. Трасето ще има много виражи, скокчета и възможности за трикове, тъй че екшънът ще бъде гарантиран. Надявам се да се получи и подобна атракция да стане традиционна за планината и за "Витоша Зимен Фест",“ заяви Даниел Ангелов, експерт от "Консепт Криейтив".

Шоуто със снежното спускане на велосипедите ще допълни богатата програма, която организаторите са подготвили за второто издание на "Витоша Зимен Фест". Предвидени са множество демонстрации, състезания, забавни игри и викторини. На Меча поляна ще бъде нареден паралелен слалом, по който децата да могат да изпробват уменията си. Ски-учители от “Витоша ски” ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Празникът е насрочен за 21 януари, събота, от 11:00 ч. на Меча поляна, в близост до х. "Алеко". София2018 се включва за втори път в отбелязването на Световния ден на снега с организирането на "Витоша Зимен Фест".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА