Last news in Fakti

7 Януари, 2017 20:29 963 0

Зидан: Старанието се отплаща

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • гранада-
  • роналдо

"Роналдо заслужава повече от четири "Златни топки", смята французинът

Зидан: Старанието се отплаща - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан обяви, че е много доволен от поведението на всички свои футболисти след успеха с 5:0 над Гранада, с който серията на отбора вече е 39 мача без загуба във всички турнири.

„Много съм доволен. Отборът ни игра много агресивно от първата минута и показа високо ниво на концентрация. Показахме уважение към съперника, което също е много важно. Вкарахме ранен гол и това ни улесни задачата. Това винаги помага, особено когато играеш срещу отбор с гъста защита. Подходихме сериозно и това даде резултат”, каза той.

„Разбира се, че съм щастлив, че не сме губили вече 39 мача. Това е резултата от работата на всички. Има много старание и това се отплаща”, добави Зидан.

"Може би Кристиано заслужава повече от четири "Златни топки". Когато приключи кариерата си, ще си даде сметка колко впечатляващи неща е постигнал. Радвам се за него, заслужава го", довери той.

"Ротациите показват, че всички футболисти са важни и имат място на терена. Нормално е някои да играят по-силно в дадени моменти, но важното всички да печелим заедно", завърши Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА