7 Януари, 2017 20:58 857 0

Ювентус вади 40 милиона за Донарума

  • донарума-
  • ювентус-
  • милан-
  • заплата

В момента младият талант на Милан взима едва 200 000 евро годишно

Ювентус вади 40 милиона за Донарума - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският шампион Ювентус е готов да предложи сериозната трансферна сума от 40 милиона евро за младия вратар на Милан Джанлуиджи Донарума, съобщава сайтът "Калчомеркато". Отделно от това, от Юве са приготвили и 10 милиона евро за годишна заплата на вратаря, който е само на 17 години.

Милан обаче няма намерение да се разделя с големия си талант и при навършване на пълнолетие през другия месец ще му предложат нов договор със значително подобрена оферта.
В момента той получава 200 хиляди евро на година, докато предложението на Милан от другия месец ще включва огромно завишение - по 3,5 милиона евро на година. Ювентус пък вижда в лицето на Донарума бъдещия заместник на Джиджи Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА