901 2

Ивелин Попов: Несправедливо е спрямо легендите

Футболист номер 1 на България не смята, че е редно той да е с повече награди от Гунди и Котков

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Избраният за "Футболист на годината" Ивелин Попов е благодарен, че печели втората си поредна таква награда, но подчерта, че не е справедливо той да има две награди, а легенди като Георги Аспарухов и Никола Котков - само по една.

"Давам си сметка, че печеля наградата два пъти. Такова е поколението, такъв е материалът. Малко е несправедливо такива легенди само по един път - като Георги Аспарухов и Никола Котков, а аз два пъти, но съм се родил в друго време", коментира Попов в интервю за предаването „Спортна треска” по БНТ.

"Наградата означава признание за труда, който си положил през цялата година. Има доста информация, доста сайтове, мачовете се гледат. Добра година като цяло. Със Спартак сме на първото място, завършихме годината с победа. Никой от ръководството на клуба не се е свързал с мен или агента ми за продажба. Постоянно чета спекулации. Мечтите ми са да стана шампион със Спартак и да се класирам с България на голям форум. Всичко е реално", сподели още нападателят на Спартак (Москва).

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 681 БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  1 21:03  08.01.17
  Редно е защото Гунди и Котков вече ги няма лека им пръст ! Така ,че ти си заслужил Попе !
 • антрашпиц
  Отговор
  2 08:37  09.01.17
  Поне си реалист Попе.Абе а го отпразнувай с ботилка уиски и малко хапчета...

Напиши коментар:


Публикувай