Last news in Fakti

9 Януари, 2017 15:27 1 080 0

Дидие Дрогба иска отново в Европа

  • дрогба-
  • марсилия-
  • европа

Нападателят мечтае да облече екипа на Олимпик Марсилия

Дидие Дрогба иска отново в Европа - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба намекна за завръщане по европейските терени, след като е без отбора след напускането на канадския Монреал Импакт. 38-годишният бивш национал на Кот д’Ивоар все още не мисли за край на кариерата си и си отвори вратата за връщане във френската Лига 1, където изгря голямата му звезда с екипа на Олимпик (Марсилия).

„Това е вечният въпрос вече повече от 12 години. Всеки път, когато отговоря, хората казват: „Той говори, но не се връща”. Нещата обаче не зависят само от мен. Чувам да казват: „Той не обича ли Марсилия?” Разбира се, че бих искал да се върна в Марсилия като играч”, сподели Дрогба пред Canal +.

Дидие Дрогба се превръща в любимец на феновете в единствения си сезон за Олимпик (Марсилия), в който отбелязва 32 гола във всички турнири, а през 2004 година е продаден на Челси, където също се превръща в легенда.

„Искам да играя. Все още разполагам с краката си и винаги се чувствам като дете с топката. Моето коляно малко ме наболяваше през последния сезон, но се чувствам добре”, допълва Дрогба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА