9 Януари, 2017 14:57 809 1

Сериозни проблеми със селекцията на Левски

  • чиликов-
  • селекция-
  • левски-
  • цени

„Сините“ нямат необходимите финанси за привличане на харесаните футболисти

Сериозни проблеми със селекцията на Левски - 1
Снимка: БТА

Левски е зачеркнал трансферния списък на Георги Чиликов. Играчите, набелязани от скаута на “сините“ по време на обиколката му в Португалия, са се оказали прекалено скъпи и няма как да бъдат привлечени на “Герена”, информира „Меридиан Мач“.

Както е известно, малко след като пое поста от Андрей Желязков, Чиликов тръгна на лов за играчи из Европа. Най-много време той прекара в Португалия, но това бе около европейската титла на родината на Еузебио, Моуриньо и Роналдо. Това е вдигнало допълнително цените на всички играчи в страната.

След като са разгледали всички набелязани от Георги Чиликов, на “Герена” са установили, че те имат нужните качества, за да вдигнат класата на отбора. Проблемът обаче е, че струват баснословни суми, каквито не са по силите на “сините“ в момента.

Всичко това е накарало шефовете и треньора Елин Топузаков да се насочат към други варианти, които в началото са били резервни. Хубавата новина е, че разговорите вървят добре и се очаква съвсем скоро на “Герена” да пристигне втори нов след Амаду Сукуна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    ТИЯ В СИНЬО САМО СРАМАТ ИМЕТО НА АПОСТОЛА ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!! ТРЯБВА ДА ИМА ЗАБРАНА ОТБОРИ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА НА ПАТРИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!