577 1

Сериозни проблеми със селекцията на Левски

„Сините“ нямат необходимите финанси за привличане на харесаните футболисти

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Левски е зачеркнал трансферния списък на Георги Чиликов. Играчите, набелязани от скаута на “сините“ по време на обиколката му в Португалия, са се оказали прекалено скъпи и няма как да бъдат привлечени на “Герена”, информира „Меридиан Мач“.

Както е известно, малко след като пое поста от Андрей Желязков, Чиликов тръгна на лов за играчи из Европа. Най-много време той прекара в Португалия, но това бе около европейската титла на родината на Еузебио, Моуриньо и Роналдо. Това е вдигнало допълнително цените на всички играчи в страната.

След като са разгледали всички набелязани от Георги Чиликов, на “Герена” са установили, че те имат нужните качества, за да вдигнат класата на отбора. Проблемът обаче е, че струват баснословни суми, каквито не са по силите на “сините“ в момента.

Всичко това е накарало шефовете и треньора Елин Топузаков да се насочат към други варианти, които в началото са били резервни. Хубавата новина е, че разговорите вървят добре и се очаква съвсем скоро на “Герена” да пристигне втори нов след Амаду Сукуна.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 681 БЪЛГАРИЯ
    Отговор
    1 18:34  09.01.17
    ТИЯ В СИНЬО САМО СРАМАТ ИМЕТО НА АПОСТОЛА ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!! ТРЯБВА ДА ИМА ЗАБРАНА ОТБОРИ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА НА ПАТРИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай