Last news in Fakti

10 Януари, 2017 11:52 4 054 8

Марадона: Меси ме разочарова!

  • марадона-
  • меси-
  • най-добър футболист на фифа-
  • разочарование

Няма как да се бориш за нещо, когато гледаш телевизия у вас", отсече Дон Диего

Марадона: Меси ме разочарова! - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион с Аржентина от 1986 година Диего Марадона изрази своето разочарование, че сънародникът му Лионел Меси не присъства на церемонията за най-добър футболист на ФИФА снощи.

"Разочарован съм от Меси, защото няма как да се бориш за каквото и да е, или с когото и да е, когато си стоиш у дома и гледаш телевизия. Но тук можеш да го направиш", сподели Дон Диего пред TVE.

"Нямам представа защо Барселона не уважи толкова важно събитие. Те си имат своите приоритети и приоритетът на Лео беше да не дойде снощи. Според мен те щяха да се борят повече, ако бяха дошли в Цюрих, а не да си стоят у дома", допълни митичният южноамериканец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    8 15 Отговор
    Дон Диего Белото, за него ли говорим? Той ли ще ни учи на морал и ще дава съвети? Той, който вкара най-скандалния гол на 20 век и дори нямаше честта да си признае. Той, който се шмъркаше с кока преди мачовете. Който също като Камата не може да върже цяло изречение без грешка. Тотален провал като треньор. Макарона, борбата е на терена, не в студиото на ФИФА, МИФА и др. Точно пък Роналдо нито заслужи топката, нито тази му награда. Да отидат и да му направят евала ли? Мнооого слаб на ЕП, дори на финала не участва. Тотално изгубен в ШЛ.Преди години сериозно побутваха Юнайтед, сега е ред на Реал. Това, което прави Меси, никога не е било по силите на Роналдо. Гризман изнесе Атлетико и Франция на гърба си, обаче бил хетеросексуален и не ставал за такива п...растки награди. Освен това ползвал много малко гел и продавал по-малко джърсита......

    Коментиран от #2, #3, #5, #7, #8

  • 2 Гоуст

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чичу Ади":

    Толкова мазен и заслужен минус отдавна не бях давал!
  • 3 Петър

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Чичу Ади":

    А ти колко си зле не е истина... =D кой заслужи топката, и всички останали награди ако не Роналдо... когато фактите говорят се научи да мълчиш. Как го е нямало в шампионската лига като вкара най-много голове и изравни СОБСТВЕНИЯ си рекорд. Най- много голове за Португалия. Дори във компютърните игри са му сложили най-високия коефициент в историята 99%, а ти " ЧичУ си се наел с отговорността да коментираш най-успешния играч. Мълчи и стой пред телевизора като смърфа дето подкрепяш. Аман от разбирачи в тая държава.
  • 4 София

    8 3 Отговор
    Меси има по атрактивен стил,докато Роналдо е по ефективен.И двамата са невероятни футболисти,но в тази класация се гледат и купите,които е спечелил на терена.Роналдо спечели почти всичко,на клубно и национално ниво и е напълно нормално той да е N1.
  • 5 куку Чичо Ади Трол

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Чичу Ади":

    Тръгнал си да критикуваш Диего Марадона ? Ти явно не си от този свят човече ! Диего Марадона е реликва в Футбола . Този човек е в историята на футбола и дълго дълго ще остане там . Кой си ти виртуален ТРОЛ за да даваш критика ? За този футболист или хубаво или нищо ! Марадона,Пеле,Ван Бастен и.т.н те са легенди ПОКЛОН . !
  • 6 стария

    6 2 Отговор
    Марадона е комплексиран наркоман!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.