Last news in Fakti

10 Януари, 2017 13:20 1 664 3

UFC се обиди на Мерил Стрийп

  • уайт-
  • ufc-
  • бойни изкуства-
  • мма-
  • стрийп

Собственикът на компанията Дейна Уайт отвърна на нападките на актрисата

UFC се обиди на Мерил Стрийп - 1
Снимка: БТА/АР

Речта по време на наградите "Златен глобус" от страна на световноизвестната актриса Мерил Стрийп явно доста е обидила хората, които се занимават с ММА. Припомняме, че по време на церемонията Стрийп отправи критика към Доналд Тръмп, но и засегна темата, че ММА-спортовете не са изкуство.

Отговорът не закъсня. Собственикът на най-успешната ММА организация UFC - Дейна Уайт не остана длъжен на носителката на "Оскар".

"Не очаквам всеки да разбира и да харесва бойните спортове. Особено 80-годишна жена. Но много хора са фенове на това, което правят всички тези момчета в октагона. И аз не харесвам голф, но това не означава, че публично ще призова хората да спрат да гледат този спорт. Съветът ми към Мерил Стрийп е просто да смени канала.", заяви Уайт.

"Разбира се, че бойните спортове са изкуство. В UFC се подвизават най-добрите сред най-добрите. Тези момчета и момичета са отдали живота си на бойните спортове и никой на света не може да им отнеме това. Това е толкова глупаво твърдение, колкото и ако аз кажа, че Мерил Стрийп не е качествена актриса.", отвърна собственикът на UFC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    2 1 Отговор
    ММА си е чист селски бой. Естествено, че тапира Уайт ще се защити. Добре, че не сравни тези кютекчии с изкривени физиономии с Пикасо, Шопен.... Като онази заучена фраза, че футболът бил проста игра за интелигентни хора. Ебем ти ентелегенцията у таквиз чалгари и позьори.В наши дни простащината е много по зрелищна от изкуството, защото цивилизацията отива към масово затъпяване. Никой не ходи на театър или опера, на кино се ходи, за да се гледат компютърни ефекти.
  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Тя каза, че ако премахнат чуждестранните актьори и репортажите, то хората ще гледат само безбол и маршъл артс, които не са артс-изкуство демек. Не е призовавала да не се гледа, но със сигурност ММА не е изкуство равностойно на театър, балет, кино и др. Да се не засяга, но ММА са хулигански боеве, а да каже, че е изкуство е доста пресилено.
    Критиката на актрисата е напълно основателна, понеже САЩ е изградена от емигранти и е велика, понеже е свободна и отворена страна. Да се правят намеци за това, че трябва да се затворят границите и да се изпъдят чужденците е просташки популизъм. Тръмп е пълен клоун, не е глупав, но е клоун и няма уважение към нищо. Само калпавата кандидатура на Хилъри му спечели победата, ако имаше друг качествен кандидат нямаше да спечели той. Сравни Обама с Тръмп, преподавател по право с търговец и реалити тв, е личи си.
  • 3 Хайко

    2 0 Отговор
    Бойните спортове изкуство....
    Тайкуондо, Карате - да....ама това MMA си е чист селски бой...къде точно намери изкуството в този "спорт"?