Last news in Fakti

11 Януари, 2017 22:29 599 0

Макелеле намери място в треньорския щаб на Суонзи

  • макелеле-
  • треньор-
  • суонзи

Той ще бъде част от щаба на Пол Клемънт

Проблемите на Суонзи са сериозни и тимът е изправен пред угрозата да изпадне от английския елит.

Сега шефовете на "лебедите" правят отчаян опит да закрепят отбора и да го извадят от кризата чрез треньорски рокади, а поредното ново попълнение в щаба се казва Клод Макелеле, съобщиха от уелския клуб.

Бившият френски национал вече е работил с новоназначения мениджър Пол Клемънт, когато бе футболист в Челси, а по-късно и като помощник треньор в Пари Сен Жермен.

Към момента Суонзи се намира на предпоследно място, но има равни шансове в борбата за оцелявеане, тъй като съседните тимове са на минимална точкова разлика.

Клемънт на практика избра Макелеле да бъде един от неговите помощници, въпреки че французинът до момента е имал само един отбор, който е ръководил самостоятелно - Бастия.

Том той бе уволнен след само две победи за шест месеца. Макелеле изкара половин година и в другия си опит да бъде футболен ръководител - технически директор в Монако. И там обаче удари на камък и бе освободен през юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА