Last news in Fakti

11 Януари, 2017 23:44 858 1

Саутхемптън заби шамар на Ливърпул

  • саутхемптън-
  • ливърпул-
  • купата на лигата

Отборът на Саутхемптън показа характер и успя да стигне до победа с 1:0 срещу Ливърпул в първия мач от полуфиналите за Купата на Лигата в Англия.

Единственото попадения в двубоя бе дело на Нейтън Редмънд в 20-ата минута на срещата. Голмайсторът имаше ден и можеше да направи успеха на тима си и по-убедителен. Лорис Кариус и гредата обаче попречиха на домакините да вземат по-солиден аванс преди реванша на "Анфийлд".

Коутиньо и Ориги се появиха през втората част, но дори и те не успяха да помогнат на тима си да стигне поне до изравняването на резултата. Последният дори изигра един от най-слабите си мачове през сезона.

Интригата все пак остава за втория двубой, а Крайният победител от двойката ще срещне в мача за трофея Манчестър Юнайтед или Хъл Сити.

По-рано, "Червените дяволи" се наложиха на "Олд Трафорд" с 2:0 на съперника си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Ливърпул въобще не си даде зор. Явно всички мисли са за мача с Юнайтед. По-добри сме от тях и трябва да ги бием и да ги откажем от топ 4. На реванша ще бием Саутхямптън. Мача с Юнайтед е много важен. При победа можем да мислим и за титла.