Last news in Fakti

12 Януари, 2017 12:49 1 737 1

Ужасяващо нарушение на мач в Гърция (Видео)

  • нарушение-
  • гърция-
  • христос лисгарас

Христос Лисгарас посече противников играч с груба "балтия"

Ужасяващо нарушение на мач в Гърция (Видео) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Изключително грубо нарушение беляза двубоя от гръцката Суперлига между отборите на Ксанти и Олимпиакос, завършил при резултат 0:2.

В 60-ата минута на срещата защитникът на домакините Христос Лисгарас си позволи със засилка да влезе с бутоните напред в тялото на противников играч, за което моментално бе наказан с директен червен картон.

Това провокира футболистите на гостите от Пирея, които предизвикаха меле. Осъзнавайки се от първоначалния шок и силна болка, самият потърпевш също налетя на бой. Той също бе изгонен.

Феновете на Олимпиакос искат възможно най-тежко наказание за Лисгарас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4erepa

    1 0 Отговор
    Хехехехе, това гръцката "Пред Банята" ли е?! Гръцкият Томислав Русев, Ники Александров ,Антон Генов и сие коментират техните топ серсеми. Нас това не ни касае особено. Мача е нещо като Родопа Смолян и ЦСКА - и Ксанти и Смолян са в пределите на тази планина, а Олимпиакос са гръцките червени :)