Last news in Fakti

13 Януари, 2017 01:42, обновена 13 Януари, 2017 01:45 767 0

Милан би Торино и е на 1/4-финал за Купата

  • милан-
  • торино-
  • купата

Отборът на Милан играе все по-добре, а резултатите не закъсняха. След като "росонерите" стабилизираха представянето си в Серия "А", сега тимът се класира и за четвъртифиналите в турнира за Купата на Италия.

Това стана факт, след като селекцията на Винченцо Монтела надигра с 2:1 Торино на своя "Сан Сиро".

Белоти даде аванс на "биковете" в 27-ата минута, но в рамките на само 3 минути през второто полувреме Милан стигна до победата. Юрай Куцка в 61-ата минута, а след това Джакомо Бонавентура в 64-ата минута пратиха коженото кълбо в мрежата на Джо Харт и донесоха пълен обрат.

Следващият съперник на миланския гранд е шампионът Ювентус, а срещата ще се играе на 24 януари на "Ювентус Стейдиъм".

В същото време, успехът бе осми за Милан от 22 мача в турнира срещу Торо, който остана с девет победи. "Червено-черните" отстраняват "виненочервените" за втори път от три опита на тази фаза. Предният път бе през 2000 година, но тогава сториха това в два мача.

В понеделник двата тима излизат един срещу друг в мач от 20-ия кръг на Серия "А". Този път арена на сблъсъка ще бъде "Олимпико Гранде Торино".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА