15 Януари, 2017 10:17 696 0

Новото попълнение отново блесна за ПСЖ

  • псж-
  • дракслер-
  • лига 1

Дракслер донесе победата на тима си при визитата на Рен

Тимът на ПСЖ продължава да гони лидера в Лига 1. Този път шампионите надиграха с минималното 1:0 Рен при гостуването си от от 20-ия кръг на френския шампионат.

В герой за парижани отново се превърна новата звезда в редиците на клуба Юлиан Дракслер, който отбеляза единственото попадение в 38-ата минута. Германецът реализира с отлично премерен удар извън наказателното поле, който не остави шансове на вратаря Беноа Костил.

По този начин Дракслер продължава отличния си старт на кариерата си на “Парк де Пренс”, след трансфера си от Волфсбург. Припомняме, че по-рано той се разписа и при дебюта си за ПСЦ в мач за Купата на Франция.

Така играчите на Унай Емери събраха 42 точки и се изравниха с Монако на втората позиция и са на две от лидера Ница. Двата тима обаче са и с мач по-малко, срещи които ще се изиграят през днешния ден.

Рен от своя страна остава на седма позиция с 28 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА