Last news in Fakti

15 Януари, 2017 11:00 616 0

Камерун не успя да спечели срещу Буркина Фасо

  • камерун-
  • буркина фасо-
  • купата на африканските нации

И вторият мач от турнира за Купата на африканските нации за деня между Буркина Фасо и Камерун завърши при същия резултат, както и откриващата среща между Габон и Гвинеа Бисау - 1:1. Така всички отбори от група “А” са с абсолютно равен точков и голов актив след изиграването на първите мачове.

Играчите на Камерун могат повече да съжаляват, че не успяха да вземат трите точки, тъй като имаха повече и по-интересни положения в мача.

"Непобедимите лъвове" стояха по-добре на терена през първата част и в 35-ата минута логичното се случи и те стигнаха до откриване на резултата в своя полза. Бенджамен Муканджо с прекрасен изстрел от пряк-свободен удар не остави шансове на вратаря на съперника.

След като камерунците не са възползваха от последвалите си възможности, те логично бяха наказани в края.

В 75-ата минута вратарят Ондоа не се намеси добре при опасен изстрел от фаул, а при последвалото разбъркване Исуфу Дайо с глава прати топката във вратата за 1:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА