15 Януари, 2017 16:52 734 0

Владимир Илиев остана 12-ти в Руполдинг

  • илиев-
  • руполдинг-
  • преследване-
  • анев-
  • фуркад

Красимир Анев запази 30-ото си място

Владимир Илиев остана 12-ти в Руполдинг - 1
Снимка: БТА/АР

Владимир Илиев завърши на 12-и в преследването на 12,5 километра от Световната купа по биатлон в Руполдинг (Германия). Българинът стартира от 28-а позиция след спринта от петък, но успя да се придвижи с 16 места напред след силно ски бягане и 18 от 20 свалени мишени.

Той направи два пропуска при първата си стрелба от положения легнал, но след това беше перфектен на огневия рубеж и завърши за 34:53.1 минути, за да запише най-доброто си класиране през сезона в дисциплината.

Другият българин Красимир Анев запази 30-ото си място от спринта. Той също допусна две грешки при стрелбата, но преодоля трасето за 35:34.8 минути.

Носителят на Световната купа за последните пет сезона Мартен Фуркад (Франция) триумфира с време 33:57.5 минути, въпреки че направи три пропуска при стрелбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА