15 Януари, 2017 18:57 572 0

Рома с ценен успех срещу Удинезе

  • рома-
  • удинезе-
  • наинголан-
  • строотман

"Вълците" удариха с 1:0 Удинезе

Рома с ценен успех срещу Удинезе - 1
Снимка: БТА/АР

Рома постигна ценна победа като гост на Удинезе в среща от 20-ия кръг на Серия "А". "Вълците" се наложиха с минималното 1:0 и вече имат 44 точки на второто място в класирането.

Единственият гол днес падна в 12-ата минута, когато Раджа Наинголан се разписа с удар от въздуха. Белгиецът беше изведен със страхотен пас от Кевин Строотман и без забавяне прати топката във вратата на домакините.

Шест минути по-късно римляните можеха да удвоят, но Един Джеко пропусна да се разпише от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Фараони.

Във временното класиране Рома е на точка зад лидера Ювентус, който е с 45 пункта, но и два мача по-малко. Удинезе е на 11-а позиция с 25.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА