16 Януари, 2017 10:56 1 061 0

Легенда в тениса: Григор може да спечели голям трофей

  • евърт-
  • димитров-
  • титла-
  • изненада-
  • australian open

Крис Евърт сигурна, че българинът ще поднесе изненада този сезон

Легенда в тениса: Григор може да спечели голям трофей - 1
Снимка: БТА/АР

„Чувствам, че Григор Димитров ще спечели титли през тази година. Виждам, че е много по-фокусиран и играе с голямо удоволствие. Всичко е налице, за да очакваме от него сериозни успехи", написа в социалните мрежи легендата Крис Евърт.

Американката е бивша №1 в световната ранглиста и носителка на 17 титли от „Големият шлем". Има спечелени общо 157 турнира индивидуално. Името на Григор Димитров се появи в традиционната анкета на сайта на откритото на Австралия в Мелбърн. В нея авторите на официалната уеб страница на турнира от „Големия шлем" дават своите прогнози.

Специалистът Алекс Шарп залага смело на титла за българина на 29 януари.

„Много е трудно да се погледне извън първите двама поставени (Джокович и Мъри), но аз ще заложа на един „аутсайдер". Григор Димитров винаги е имал обещаващ потенциал, но титлата в Бризбейн доказа негово то възраждане. И ако Джокович отпадне рано, той ще стигне до четвъртфинал. А след това всичко е възможно за Димитров", коментира Шарп.

Експертът Пол Муур пък смята, че Григор ще поднесе голямата изненада и че е вперил поглед в титлата.

„Мисля, че Димитров ще изненада много хора тази година и ще стигне дълбоко през втората седмица на Australian Open", предвижда той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА