17 Януари, 2017 18:51, обновена 17 Януари, 2017 18:56 853 0

Извеждат Христо Бонев от реанимацията

  • христо бонев-
  • операция-
  • футбол-
  • локомотив (пловдив)

Професор Генчо Начев увери, че Зума ще живее пълноценно

Легендата на българския футбол и пловдивския Локомотив Христо Бонев ще бъде изведен от реанимация утре. Това сподели професор Генчо Начев, извършил животоспасяващата операция на Зума.

"Състоянието на Христо Бонев е добро. Утре ще бъде изведен от реанимация. Човек със спортна натура и дух се възстановява много по-лесно", коментира професор Начев в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Не е важно колко трае една операция. Важно е какво вършим. Извършихме рутинна интервенция, която обаче се направи в по-спешни условия. Изчистихме съсиреците и направихме байпас".

"Зума ми е приятел от много години. Обади ми се по телефона, а аз се отзовах. Ще живее пълноценно, а това е от съществено значение. Важното е, че ще живее пълноценно", добави още Начев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА