568 3

Колко струва автентичният ЦСКА?

Оцениха емблемата на "червените" на 2 милиона лева

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Оценката на имуществото на ПФК ЦСКА АД вече е готова. Според информация на вестник "Тема Спорт" дружеството струва около 2 милиона лева, като точната сума няма как да бъде оповестена по закон.

Във вторник синдикът на ПФК ЦСКА Дора Милева се е запознала с изготвената документация и сега трябва да задвижи процедурата, за да се проведе търг за изкупуването на имуществото. Най-ценното в него е емблемата на армейците с трите звезди, както и няколко поземлени имота, които се намират край град Бяла, Варненско, и в околностите на София.

"Получих оценката и в момента се запознавам подробно с нея. Оттук по закон трябва да изпратя молба до съда да се организира търг. После вече съдът трябва да разреши продажбата на имуществото и да насрочи дата. 14 дни преди тази дата новината за търга ще бъде разпространена със специален бюлетин".

"И оттам чакаме желаещи да закупят имуществото. През лятото бяха много кандидатите, сега ще видим дали ще има същия интерес. Реално търгът ще бъде най-рано в средата на февруари, а може и малко по-късно да се проведе", обясни Милева пред Тема Спорт".

"Най-скъпи са емблемата и земите, собственост на дружеството, които са край морето и близо до София. Също така има и редица други активи - старият автобус и куп служебни автомобили, бюра, столове, компютри... Има и много използвана и неизползвана екипировка - фланелки, шалове, чорапи и други подобни артикули".

"Техниката вече е морално остаряла. Някои от автомобилите дори нямат гуми. Екипировката пък не виждам кой ще я поиска. Така че, като изключим емблемата и земите, останалите активи нямат никаква съществена стойност и едва ли ще представляват интерес за някого", добави Милева.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1914
  Отговор
  1 10:26  18.01.17
  За мъртвец или добро или нищо. И тъй като за тоя нищо добро не се сещам, тишина...............
 • 1948
  Отговор
  2 12:35  18.01.17
  Ганчев да купува всичко и да затвори устите на зложелателите!
 • левски
  Отговор
  3 13:32  18.01.17
  дайте останалите екипи на клуб"Червена чета-Радецки", от град Козлодуй, и да си се фукат в града.

Напиши коментар:


Публикувай