Last news in Fakti

20 Януари, 2017 04:45 1 032 0

Прогноза на деня: Бастия - Ница

  • бастия-
  • ница-
  • лига 1-
  • прогноза-
  • прогноза на деня

Гостите се опитват да се върнат на пътя на успеха

Прогноза на деня: Бастия - Ница - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни избра двубоя от 21-ия кръг на френската Лига 1 между Бастия и Ница.

На дъното във френското първенство е доста интересно - Лориен е последен с 18 точки, четири други отбора са с по 20 пункта, а още два с по 21 и по всичко личи, че борбата за оцеляване в елита ще е жестока. Домакините от Бастия са един от отборите с по 20 точки, но са с далеч по-добра голова разлика от останалите, което ги отвежда над чертата.

Гостите от Ница все още делят върха с ПСЖ с 45 точки, но в последните си два мача така и не успяват да отбележат гол, завършвайки при нулеви равенства. Заслуга за това има и буйният нрав на звездата Марио Балотели, който, въпреки че е голмайстор на тима с десет гола в 14 мача, си навлича доста неприятности и вреди толкова, колкото и помага. Нападателят отново е наказан за два мача заради червения си картон срещу Бордо и ще пропусне срещата с Бастия.

Прогнозата ни за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за подобен резултат при различните букмейкъри е около 3.2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА