Last news in Fakti

20 Януари, 2017 14:33 544 0

Спалети засипа с похвали Наинголан

  • наинголан-
  • рома-
  • сампдория-
  • спалети

"Той е породист, трябва да следва инстинктите си", заяви треньорът на Рома

Спалети засипа с похвали Наинголан - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Рома Лучано Спалети засипа с похвали полузащитника Раджа Наинголан след победата с 4:0 над Сампдория в първия четвъртфинал за Купата на Италия. Белгиецът вкара два гола, включително страхотно воле от 20 метра.

„Наинголан прави различни неща. Той е мощен, може да играе на много позиции, но се нуждае от пространство. Ако го забиеш на едно място, ще изпитва трудности. Но той е породист и трябва да бъде пуснат да следва инстинктите си“, заяви Спалети.

„Успяхме да постигнем последователност и да продължим една добра серия. Сампдория игра много добре през първото полувреме и ни затрудни много. Подаваха си бързо топката, което не беше лесно за нас.

Марио Руй се представи добре, но беше изморен в края. Това все пак е нормално. Джеко е страхотен нападател. Впечатляващо е колко добре се движи и каква координация има, като се има предвид физиката и ръста му.

Повече от доволен съм от представянето ни. Харесаха ми и играчите, които се появиха в игра след почивката. Има много силни отбори в турнира, но за нас е важно да продължаваме да играем мач за мач и да постигаме добри резултати“, каза още Спалети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА