21 Януари, 2017 16:00 734 0

Почетино: Тотнъм е по-голям отбор от Сити

  • почетино-
  • тотнъм-
  • манчестър сити

Въпреки това мениджърът на Тотнъм очаква много тежък мач

Почетино: Тотнъм е по-голям отбор от Сити - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че неговият тим е по-голям от Манчестър Сити в исторически план. Днес двата отбора се изправят един срещу друг на "Етихад Стейдиъм". Спърс е в серия от 6 поредни победи. Отборът не е побеждавал седем поредни пъти от далечната 1967 година.

"В исторически план смея да твърдя, че ние сме по-големият отбор. Освен това фенската маса на Тотнъм е по-голяма от тази на Манчестър Сити. Това обаче не означава, че не ни чака тежък мач, напротив", каза той на пресконференцията преди срещата.

"Загубата на противника от Евертън не променя моето мнение за него. Сити е много силен отбор и един от фаворитите за титлата. Във футбола не винаги можеш да печелиш. Понякога губиш и тежко, това са нормални неща".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА