23 Януари, 2017 03:30 716 0

Куртоа: Слуховете около Коста няма да разколебаят Челси

  • тибо куртоа-
  • диего коста-
  • челси-
  • слухове

Вратарят на "сините" потвърди контузията на нападателя, останалото били спекулации

Куртоа: Слуховете около Коста няма да разколебаят Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Челси Тибо Куртоа е категоричен, че той и съотборниците му в Челси няма да се повлияят от слуховете, витаещи около звездата на тима Диего Коста, по пътя към титлата във Висшата лига.

Коста бе оставен извън състава на "сините" от Лондон при победата с 3:0 над шампиона Лестър и спекулациите, че нападателят ще бъде продаден в Китай след конфликт в съблекалнята с мениджъра Антонио Конте, се засилиха.

"Той беше контузен и не можеше да тренира пълноценно. Очевидно е, че когато не си напълно здрав и не се чувстваш добре, няма да играеш. Слуховете не ни влияят по никакъв начин, тъй като всички от тима знаем каква е истината. Диего е посветен на отбора, не се съмняваме в него", сподели Куртоа пред "Скай Спортс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА