411 0

Розберг: Очаквам много изненади през новия сезон

Теодор Николов

Нико Розберг поднесе може би най-големия шок в света на високите скорости с внезапното прекратяване на състезателната си кариера малко след като спечели първата си титла, очаква големи изненади в предстоящия сезон 2017.

Световният шампион във Формула 1 е от хората, които са виждали новата кола на "Сребърните стрели" за предстоящия шампионат и дори най-вероятно е правил тестове на симулатора с нея.

Според вече бившия пилот на Мерцедес големите промени в аеродинамиката, гумите и в по-малка степен в турбо двигателите дават шанс на останалите да догонят доминиращия отбор на Мерцедес.

"Новият болид изглежда наистина зашеметяващо. На външен вид е много красив, но за каране ще бъде истински звяр. Ще е много по-бърз от миналогодишния, особено в завоите, с новите по-широки гуми и подобрената аеродинамика."

"Очаквам да има големи изненади в предстоящия сезон, понеже промените в правилата позволиха на всички претенденти за титлата да започнат от бял лист хартия. Сега е моментът да обърнеш шампионата в своя полза, но трябва да си много смел и агресивен в решенията си", завърши германецът.Напиши коментар:


Публикувай