Last news in Fakti

23 Януари, 2017 22:42 716 0

Розберг: Очаквам много изненади през новия сезон

  • розберг-
  • изненади-
  • новия сезон

Нико Розберг поднесе може би най-големия шок в света на високите скорости с внезапното прекратяване на състезателната си кариера малко след като спечели първата си титла, очаква големи изненади в предстоящия сезон 2017.

Световният шампион във Формула 1 е от хората, които са виждали новата кола на "Сребърните стрели" за предстоящия шампионат и дори най-вероятно е правил тестове на симулатора с нея.

Според вече бившия пилот на Мерцедес големите промени в аеродинамиката, гумите и в по-малка степен в турбо двигателите дават шанс на останалите да догонят доминиращия отбор на Мерцедес.

"Новият болид изглежда наистина зашеметяващо. На външен вид е много красив, но за каране ще бъде истински звяр. Ще е много по-бърз от миналогодишния, особено в завоите, с новите по-широки гуми и подобрената аеродинамика."

"Очаквам да има големи изненади в предстоящия сезон, понеже промените в правилата позволиха на всички претенденти за титлата да започнат от бял лист хартия. Сега е моментът да обърнеш шампионата в своя полза, но трябва да си много смел и агресивен в решенията си", завърши германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА