Last news in Fakti

24 Януари, 2017 17:36, обновена 24 Януари, 2017 17:38 613 0

ЦСКА отказа да освободи зала "Армеец"

  • цска-
  • волейбол-
  • зала "армеец"-
  • александър попов

"Червените" не постигнаха решение на срещата с представителите на "София Тех Парк"

ЦСКА отказа да освободи зала "Армеец" - 1
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Ръководствата на Волейболен клуб ЦСКА и „София Тех Парк” проведоха среща днес в опит да се намери решение по казуса със зала „Армеец”, съобщиха в официалния сайт на клуба.

От червения клуб заявиха намерения да поискат дългосрочен договор за залата, където от 40 години тренират децата на клуба с цел да я реновират. От държавната институция обаче прехвърлиха топката към Министерството на икономиката, въпреки че те прекратиха договора. ЦСКА трябвало да внесе инвестиционно намерение в Министерството и да чака становище или обявяване на търг за залата. Това обаче може да се случи едва след назначаването на служебен министър, защото сегашният е в оставка.

Междувременно, докато тече процедурата от ”София Тех Парк” настояват ЦСКА да освободи зала „Армеец”, за да можело да се обследва. Червеното ръководство категорично не се съгласи с мотива, че залата може да бъде обследвана.

В крайна сметка, към момента ЦСКА няма да освободи залата, но ще внесе инвестиционни намерения в Министерството на икономиката другата седмица и ще чака решение на проблема. Червените обаче са категорични, че този път няма да позволят база на ЦСКА да бъде отнета, както се случи с част от съоръженията на 4-ти километър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА