Last news in Fakti

25 Януари, 2017 16:44 928 1

Уолкът сравни Венгер с Ал Пачино (ВИДЕО)

  • венгер-
  • ал пачино-
  • сравнение-
  • реч-
  • уолкът

Футболистът на Арсенал впечатлен от реч на мениджъра си

Уолкът сравни Венгер с Ал Пачино (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Арсенал Тио Уолкът сравни реч в съблекалнята на мениджъра си Арсен Венгер с тази на Ал Пачино от филма "Всяка една неделя" ('Any Given Sunday').

"Той изнесе тази реч, но няма да мога да я пресъздам, защото беше наистина прекалено добра и ми напомни за тази от филма "Всяка една неделя". Даже му го казах след това", коментира Уолкът в клубния канал.

"Беше малко странно, защото и не знаех дали той е гледал филма, но той показа страст в речта си и наблегна на това колко дълго време не сме печелили титлата. Той го иска като всеки един от играчите, но при него желанието наистина е огромно и това е хубаво да се види", добави Тио.

Както е известно, във "Всяка една неделя" Ал Пачино играе треньора по американски футбол Тони Д'Амато, който води Маями Шаркс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anrydisappear

    0 0 Отговор
    А дано от неговите уста в божиите уши.
    Arsenal for everrrrrr!!!!!!