26 Януари, 2017 10:13 769 0

Падението на Ливърпул през 2017-а продължава

  • ливърпул-
  • саутхямптън-
  • купа на лигата

Саутхямптън елиминира "червените" и е на финал за Купата на Лигата

Падението на Ливърпул през 2017-а продължава - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул отпадна от Купата на Лигата след домакинска загуба с 0:1 от Саутхямптън в реванша между двата тима от 1/2-финалната фаза на надпреварата. "Светците" победиха и в първата среща с 1:0 и с общ резултат от 2:0 продължават напред.

Възпитаниците на Юрген Клоп за пореден път през 2017-а бяха далеч от познатата си силна игра и въпреки че доминираха през по-голямата част от двубоя на "Анфийлд", не успяха да се поздравят с успех. "Мърсисайдци" натискаха своя опонент, който също имаше своите шансове на контраатаки. В самия край на срещата домакините, изнесли се да търсят задължително попадение, бяха хванати неподготвени в отбрана от Шей Лонг, който отбеляза на Саутхямптън.

Така Саутхямптън ще играе първия си финал в този турнир от 1979-а насам. Другият финалист ще бъде излъчен днес между отборите на Хъл Сити и Манчестър Юнайтед.

Проблемите пред Ливърпул пък се задълбочават. Отборът има едва една победа в седемте си срещи през тази календарна година и тя е срещу четвъртодивизионния Плимут Аргайл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА