Last news in Fakti

26 Януари, 2017 10:49 662 0

Голям успех за младежите ни в сноуборда

  • сноуборд-
  • младежи-
  • пампорово-
  • световни серии

Отлично представяне и три медала за българските състезатели по слоупстайл

Голям успех за младежите ни в сноуборда - 1

Отлично представяне и 3 медала за българските състезатели по слоупстайл

Младите надежди на родния сноуборд се представиха отлично в петия кръг от Световните Сноуборд Серии, завоювайки един златен и два бронзови медала в различните категории. Надпреварата се проведе в Арена Платос, Румъния.

В оспорваната категория на младежите до 15-годишна възраст най-добре се представи Емил Сунков от отбора на Свободно Европейско общество (Смолян), който кара стабилно и успя да се класира на 3-та позиция.

В категорията на по-големите участници до 18 години, най-добре се представи състезателя на Пампорово АД - Константин Славов, който направи отлично спускане и успя да впечатли съдиите с много чисто каране и страхотен стил. До него на стълбичката се наредиха представител на домакините на втора позиция и отново представител на България на трета позиция – Камен Петров, също от отбора на Пампорово.

Тази година Световния Сноуборд Тур за деца и младежи включва общо 10 локации на 5 континента, а следващата му спирка този уикенд е именно в българския курорт Пампорово.

Родопският курорт отново ще бъде домакин на престижния турнир за четвърти пореден път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА