27 Януари, 2017 04:45 825 0

Прогноза на деня: Осасуна - Малага

  • осасуна-
  • малага-
  • примера дивисион-
  • прогноза-
  • прогноза на деня

Гостите ще търсят задължителни три точки срещу последния в класирането

Прогноза на деня: Осасуна - Малага - 1
Снимка: Shutterstock

За днешната "Прогноза на деня" избрахме двубоят от 20-ия кръг на испанската Примера дивисион между съставите на Осасуна и Малага.

Домакините са на последното място в таблицата и по всичко личи, че след завръщането им в елита на Испания основната цел ще е оцеляването. Нещо, което към момента изключително трудно с оглед на факта, че тимът е спечелил едва 9 точки от началото на сезона. За сравнение - "спасителното" 17-о място е далеч, там е Леганес с 18 пункта.

Малага също не е на положителния полюс - отборът се намира в серия четири поредни загуби в шампионата. Пораженията обаче дойдоха все от тежки противници от "топ 5" - Реал Сосиедад, Севиля и Реал (Мадрид) плюс още едно от страхотно играещия тим на Селта.

Прогнозата ни за този двубой е 2 (победа за Малага). Коефициентът за подобен развой при повечето букмейкъри е около 2.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА