Last news in Fakti

27 Януари, 2017 10:25 670 0

От Партизан: Сега можем да вземем пари за Божинов

  • божинов-
  • партизан-
  • раздяла-
  • николич

Треньорът на "гробарите" потвърди, че се търси купувач за родния нападател

От Партизан: Сега можем да вземем пари за Божинов - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Партизан за миналия сезон - Валери Божинов, почти сигурно ще бъде продаден до дни. Това потвърди лично старши треньорът на “гробарите” Марко Николич. За възможната раздяла със сръбския гранд намекна и самият нападател, който вчера пусна снимка в Инстаграм, на която написа: “Тренер, благодаря за всичко!”.

“Божинов беше важен играч през целия есенен дял. Знаете, че договорът му е само до лятото, така че това е последният шанс, в който клубът може да вземе нещо от продажбата му. Разбрали сме с него да бъде продаден. Но, докато не дойде някаква оферта, Валери е наш играч и аз ще гледам на него като такъв. Докато официално не го продадем, Божинов ще е част от състава ми”, коментира Николич.

“Тренирам с тима в Словения. На този етап съм играч на Партизан. Имам договор до края на сезона, като съм концентриран да бъде в оптимална форма и на разположение на треньора. Чувствам се щастлив в Белград. На този етап няма какво да кажа повече от това, че моето бъдеще ще стане ясно скоро. Ако остана в Партизан, ще дам всичко от себе си, за да вземем титлата и купата. Ако пък си тръгна, ще съм първият фен на тима през пролетта”, сподели преди няколко дни Божинов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА