854 0

Джовинко: Отказах на Барселона

Не исках да бъде момчето, което гони топките, заяви нападателят

Джовинко: Отказах на Барселона
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Голямата звезда на Торонто Себастиан Джовинко разкри, че е отказал оферта от Барселона, защото не е искам да бъде “момчето, което гони топките”. Атомната мравка навърши 30 години днес и разкри още интересни неща за кариерата си в интервю за “Скай Спорт Италия”.

“Честно казано, не се чувствам по-възрастен от 27 години. Нито психически, нито физически”, каза Джовинко, след което коментира спекулациите за негов трансфер в Китай.

“Там трансферният пазар е много интересен. Казаха ми, че има интерес към мен, но първо трябва да говорим с Торонто и да видим. Щастлив съм тук, но не знам какво ще реши клубът. Агентът ми каза, че има оферта за мен, но не ми разкри от кой клуб. Определено не ми липсва Италия, щастлив съм в Канада и нямам намерение да се връщам в Серия А.

След като напуснах Ювентус, който остава най-силният отбор в Серия А, никога не съм мислил да играя за друг италиански клуб.

Да, истина е, че имаше интерес от Барселона, но не исках да бъда момчето, което гони топките там. С тези тримата в атаката, аз нямаше къде да играя. Аз искам да играя. Неймар, Лео Меси и Луис Суарес дори да играят на куц крак, пак ще правят разликата. Така че моето място просто не беше там”, добави Джовинко.

Канада

Напиши коментар:


Публикувай