27 Януари, 2017 18:24 1 988 2

Роналдо си купи български обувки

  • роналдо-
  • обувки

С български обувки, шити в Кюстендил, може да се похвали футболната звезда Кристиано Роналдо. Фирмата производител има филиал у нас и пусна снимка на португалецът в социалните мрежи, на която португалецът позира с обувки на италианската фирма.

Кристиано Роналдо вече е носил такъв модел обувки, но си е поръчал още един чифт, защото много са му харесали, пише "Блиц". Те са в червено, черно и бяло. Цената им на свободния пазар е около 300 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 беше бг

    4 0 Отговор
    Значи не са български, а само ушити у нас- има разлика !
    Иначе преди имаше много хубави и здрави български обувки и винаги съм ги предпочитал заради каеството. За съжаление останаха малко производители и се навъдиха други, които обаче ги поръчват на ишлеме в Китай и носиш 2 дена и хвърляш!
  • 2 Чичу Ади

    5 0 Отговор
    Ами така е. Питайте работниците в Кюстендил, каква заплата получават, за да шият обувки за 300 евро. Някъде в търновско има шивашка фирма, която шие дрехи за Сержо Такини. Та сина на собственика на шивашката фирма кара Алуди Р8 за 200000 лева, а е на 25 години. За сметка на това работниците получават цели 500-600 лева....