Last news in Fakti

28 Януари, 2017 19:57 997 0

И Стоичков се прехласна пред таланта на Димитров

  • стоичков-
  • димитров-
  • тенис-
  • australian open

Камата изпратил съобщение на мобилния телефон на Димитров след мача му с Надал

И Стоичков се прехласна пред таланта на Димитров - 1
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се прехласна по блестящото представяне на Григор Димитров на Australian Open и невероятния полуфинал с Рафаел Надал. С последната точка на мача Христо Стоичков изпратил съобщение по мобилния телефон на Григор Димитров.

„Гордея се с теб! Прегръщам те!“, пише в есемеса.

Двамата вечеряха два пъти в Китай през ноември, а животът на Григор от дете е свързан с Камата – често му е гостувал в Барселона като юноша.

„Малко не му стигна на детето – коментира впоследствие Стоичков пред „Труд“. – Григор върви по правилния път. Намери подходящия треньор. Труди се много и се абстрахира от всичко, което му пречи. Слушах двама великани в тениса като Джон Макенроу и Матс Виландер. Казаха, че са останали без дъх. И аз бях така. Горд съм, че познавам Гришо. Сигурен съм, че ще стигне там, закъдето е тръгнал – първото място. Такива сме ние, българите!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА