31 Януари, 2017 04:45 1 177 0

Прогноза на деня: Ливърпул - Челси

  • ливърпул-
  • челси-
  • прогноза-
  • прогноза на деня-
  • висша лига

Ливърпул ще спасява надеждите си срещу лидера във временното класиране

Прогноза на деня: Ливърпул - Челси - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни се спря на голямото дерби от 23-ия междинен кръг на английската Висша лига между Ливърпул и Челси.

Няма да е преувеличено, ако кажем, че Ливърпул рухна в началото на 2017-а. "Мърсисайдци" изпитват огромни затруднения в своите мачове и до момента нямат идея как да победят когото и да било, нещо, което правеха с лекота допреди месец.

Изключение прави победата над четвъртодивизионния Плимут за ФА Къп. В останалите седем мача обаче - 3 равенства и 4 загуби, пълен крах за Юрген Клоп и компания. Всъщност, вината до голяма степен е на Клоп. Въпреки това селекционерът на "червените" ще търси вярната рецепта срещу лидера, не и без помощта на тарана Садио Мане, който най-накрая се завръща обратно в състава след участието си в Купата на Африканските нации.

Челси е на отсрещния полюс. Антонио Конте продължава уверено да доминира в английския футбол и резултатите ясно показват това. В последните си четири срещи пък "сините" записаха четири успеха с впечатляващата голова разлика от 13:1. На "Анфийлд" обаче никога не е толкова лесно, дори срещу разколебан Ливърпул.

Прогнозата ни за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за подобен резултат е около 3.2 при повечето букмейкъри. По-смелите могат да заложат и на точен резултат 1:1, който също звучи правдоподобен (коефициент над 6.3)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА