30 Януари, 2017 21:24 643 0

И Стоук Сити се бори за подписа на Джонатан Кафу

  • стоук сити-
  • лудогорец-
  • джонатан кафу

Битката за подписа на звездата на Лудогорец - Джонатан Кафу, продължава с пълна сила. Сега според източници на Дарик радио от Англия твърдят, че хора от ръководството на Стоук Сити вече са влезли в конткат с колегите си от Лудогорец и в последните часове на трансферня прозорец ще се опитат да финализират сделката, изпращайки оферта, която да удовлетвори българския шампион.

Отборът се намира на 9-о място в класирането. Стоук е поредният тим от Острова, който проявява интерес към Кафу. Преди това излязоха информации, че бразилецът е следен от Евертън и Лестър, но развитие по тези сделки още няма.

От началото на януари в публичното пространство се появиха доста информации за подчертан интерес към голаджията на Лудогорец, като най-спряганите тимове са тези на Лацио и Лион. Французите обаче вече решиха своите проблеми в атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА