445 0

Топузаков остава за дълго на "Герена"

Спас Русев реши да обвърже бившия футболист на Левски за още два сезона

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Собственикът на Левски Спас Русев из­пълни първото голямо желание на новия изпъл­нителен директор на клуба Даниел Боримиров - старши треньорът Елин Топузаков удължа­ва договора си с още 2 години. Русев пристигна на лагера на „сините" в Кипър, видя се с Топуза­ков и му обяви решение­то си - Топузаков се об­вързва с Левски до 30 юни 2019 г. Настоящият му контракт бе до 30 юни 2017-а.

Топузаков започна сезона като асистент на Люпко Петрович. След напускането на сърбина в края на октомври Топчо пое отбора. Първона­чално с временен статут. За начало му бе предло­жен договор до края на календарната 2016 г., но после пак Спас Русев промени продължител­ността, обявявайки, че Елин ще е начело на Левски до лятото на 2017-а.

Веднага след победата на „сините" с 2:1 на унгарския Уйпещ" Спас Русев, Даниел Боримиров, Елин Топузаков и членът на надзорния съ­вет Деян Петков имаха разговор. Именно на дългата среща в хотела в Кипър бе постигната и договорката за новия контракт на Топузаков, пише "24 часа".

Кипър


Напиши коментар:


Публикувай