Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 11:55 912 0

Рикардо: На Mercedes няма да им е лесно

  • рикардо-
  • mercedes-
  • red bull-
  • конкуренция-
  • хамилтън-
  • формула 1

Пилотът на Red Bull очаква от Биковете да се намесят в битката за титлата

Рикардо: На Mercedes няма да им е лесно - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът на Red Bull Даниел Рикардо предупреди Mercedes, че могат да очакват сериозно предизвикателство от страна на Биковете. Сребърните стрели доминират безапелационно в последните 3 години, но прогресът на австрийския тим през 2016-а му помогна да спечели две състезания и на няколко пъти да даде здрава битка на фаворита, така че австралиецът очаква възходът да продължи.

„Да, смятам, че можем да се конкурираме с тях и да ги предизвикаме. Ако направим още някои подобрения, както през миналия сезон, тогава на Хамилтън изобщо няма да му е лесно“ заяви Рикардо, който наблегна на физическата подготовка през януари.

„Беше много забавно и приятно, защото условията в Лос Анджелис са страхотни. По това време на годината винаги тренировките са много интензивни и сега отново положих сериозни усилия. Интензивността е много сериозна, но този път можех да хапвам малко повече от обикновено, така че бе наистина приятно“ добави той.

Рикардо завърши трети в шампионата през 2016-а и сега заедно с амбицирания си съотборник Макс Верстапен са готови да се намесят в битката за титлата. „Определено смятам, че с Макс сме най-добрият тандем във Формула 1. Кой е втори? Изобщо не ме интересува.“ каза още Даниел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА