4 Февруари, 2017 05:17 4 707 0

Реал Мадрид готви трансферна бомба

  • агуеро-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • манчестър сити

Серхио Агуеро влиза в плановете на "кралете" за лятна селекция

Реал Мадрид готви трансферна бомба - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид планира да отправи оферта за голмайстора на Манчестър Сити Кун Агуеро през лятото, твърди "Мирър". Испанският тим от доста дълго време харесва 28-годишния аржентинец, който може и да не остане на "Етихад" за следващия сезон.

Усилено се твърди, че Пеп Гуардиола иска друг тип нападател в състава си и е готов да се раздели със стрелеца. И макар да настоява, че Кун не се продава, то Реал ще тества решимостта на "гражданите" със солидна оферта.

Смята се, че "кралете" ще се разделят през лятото с един измежду Карим Бензема и Алваро Мората, а аржентинецът ще бъде вариант номер 1 за нов нападател на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА