432 0

Клоп: Понякога не мога да се контролирам

Германецът се радва, че не е бил изгонен срещу Челси

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не може да контролира емоциите си край тъчлинията. Германецът е един от най-ексцентричните и емоционални треньори в днешно време, в това отношение.

"Честно казано не мога да се контролирам край тъчлинията", обяви германецът, цитиран от "Мирър". Той се изкрещя с всичка сила в лицето на четвъртия рефер Нийл Суорбрик по време на дербито срещу Челси и на много висок тон му кресна "Никой не може да ни победи". Въпреки това обаче специалистът е благодарен на съдията, че не го изгони.

"Не мога да гарантирам, че няма да се случи пак, но наистина съжалявам. Ние мениджърите сме малко по-особен тип хора. Всъщност, мога да го кажа, но това би било лъжа. Знаете, че има глоби за подобни неща. Ако се наложи, тогава ще си платя. Моята реакция бе на едно нормално човешко същество и се радвам, че четвъртият съдия не ме изгони и глоби".

"Никой не може да ни победи .... никога не бях казвал по-глупаво изречение, имайки предвид, че бяхме загубили последните три мача", каза още той.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай