3 Февруари, 2017 13:56 1 859 2

Барселона готви удар по Реал Мадрид

  • иско-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • удар

Каталунците искат да вземат Иско без пари

Барселона готви удар по Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският шампион Барселона ще се опита да нанесе голям удар на големия си съперник Реал Мадрид. Според AS каталунците искат да вземат халфа на "белия балет" Иско без пари. Полузащитникът има договор с "кралете" до лятото на 2018 г. и за момента няма индикации, че ще преподпише.

Спортният директор на Барса Роберт Фернандес има и план как да вземе Иско, ако той не напусне "Бернабеу" през идното лято. От "Камп Ноу" ще се свържат с испанския национал и ще му предложат на 1 януари 2018 г. да подпише като свободен агент с клуба. Не е изключено Иско да се съгласи на предложението, защото не е тайна, че е почитател на стила на игра на каталунците.

Освен това кучето на футболиста се казва Меси и той е обяснявал, че е избрал това име, защото смята аржентинския гений за №1 на планетата. Иско не крие още, че любимите му играчи са Шави, Андрес Иниеста и Роналдиньо, а пред 2011 г. написа в Twitter: "Само Барселона".

Публикацията бе по повод финала на Барса с Манчестър Юнайтед (3:1) в Шампионска лига. За капак Иско нарече Жозе Моуриньо "арогантен", още докато Специалния беше начело на Реал, а халфът игра за Малага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Женерал Франко

    1 1 Отговор
    Др.ско на Каталунци да не верва.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.