Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 16:55 3 438 8

Григор доведе Шерцингер в България

  • димитров-
  • шерцингер-
  • софия open-
  • тенис

Двамата кацнаха на летище София

Григор Димитров вече е София. Тенисистът пристигна днес в столицата за участие в турнира "София Open". Той кацна на родна земя в компанията на приятелката си - певицата Никол Шерцингер, съобщи bTV. Двойката успя да избегне журналистите, които чакаха на ВИП изхода. Неколцина запалени почитатели на Димитров обаче успяха да се снимат с него и получиха автографи.

Димитров и половинката му бяха във видимо добро настроение.

Утре (4 февруари), в 13:00 часа българският тенисист ще даде пресконференция преди началото на турнира в "Арена Армеец".

Той ще стартира участието си на "София Оупън" директно от осминафиналите в четвъртък (9 февруари). Освен номер 13 в световната ранглиста, пред родна публика ще се представят и Доминик Тийм (№8), Давид Гофен (№11), шампионът от 2016-а Роберто Баутиста Агут (№16), Жил Мюлер (№28), Филип Колшрайбер (№29), Маркос Багдатис (№34) и Мартин Клижан (№36).

Димитров се представя отлично от началото на годината. Той спечели първия си турнир в Бризбейн, а след това стигна до полуфиналите на Откритото първенство на Австралия, където отпадна от Рафаел Надал. В резултат на тези успехи българинът се изкачи до 13-та позиция в световната ранглиста и записа рекордна за своята кариера серия от 10 поредни победи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Антонио

    26 5 Отговор
    Още е млад Гришо и не знае че не трябва да стъпва в Булгаристан, това е страна в която Бог не милее много над интелигентните люде, това е страна за вулгарните бели хора - павиани, орангутани и всякакви неандерталци, тук простолюдието не работи по полето и в сектор услуги ами кара луксозни лимузини и се смее на интелигентният човек, гаври се с неговата доброта и чувсвителност

    Коментиран от #7

  • 2 Дон Алфонсо

    5 2 Отговор
    Браво!!! Дон Антонио! Аз съм на същото мнение
  • 3 прост

    3 3 Отговор
    не изсипвайте помия върху човека очевидно знае какво да прави / ДОН АНТОНИО НЕ НАРИЧАЙ БЪЛГАРИЯ БУЛГАРИСТАН...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 👽👽👽зелени човечета

    0 0 Отговор
    "София Open"???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Антонио":

    Нихилизмът ти и опитът да се направиш на интересен са покъртителни! Много голям мъдрец се извъди. Не осъзнаваш че говориш в крайна сметка за себе си. Когато нямаш уважение към собствената си личност и собственият си род си кръгла нула - вакуум!
    Срам ме е от такива като теб- ти си дърво без корен!
    Готов си за претопяване в която и да е страна - върви да се наречеш в чужда държава какъвто искаш, но не петни името Българско!

  • 8 прост

    1 0 Отговор
    НА ТИЯ ДОНОВЕТЕ МОГА ЛИ ДА ИМ........................................................................................................................