4 Февруари, 2017 13:15 883 0

Левски подготвя трансферна бомба

  • левски-
  • трансферна бомба-
  • нападател

Левски ще привлече нов футболист идната седмица, пише "Меридиан мач". В момента от "Герена" работят усилено по този въпрос, като най-близо до трансфер е офанзивен играч, чието име все още се пази в тайна. Сделката обаче обещава да е зрелищна.

Макар в момента "сините" да имат сериозна конкуренция в предни позиции, в щаба се надяват да вземат още един нападател. Причината е очевидният стремеж на Елин Топузаков да играе с двама чисти нападатели.

В момента на тази позиция могат да действат само Адениджи, Сукуна и Аниете, който е с договор до лятото и може да не бъде продължен.

При всяко положение обаче на "Герена" се чакат още нови, като в момента и спортният директор Даниел Боримиров, и треньорът Елин Топузаков работят по това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА