824 0

Бекъм явно не е чак толкова скромен

Football Leaks разнищиха личния имейл на суперзвездата

Теодор Николов

Бившият ас на Манчестър Юнайтед и Реал (М) Дейвид Бекъм се забърка в сериозен скандал, след като електронната му кореспонденция стана публично достояние.

Имейли на Бекъм бяха публикувани в популярния сайт Football Leaks, а след това скоростно полетяха и към английските таблоиди.

От личната скореспонденция на англичанина става ясно, че той се чувства недооценен и смята, че отдавна си е заслужил Ордена на британската империя.

"Хората са неблагодарни. Не искам ордени с ниска стойност. Ако не ми дадат титлата "сър", ще бъде срамно. Ако бях американец, щях да получа титлата още преди 10 години. Катрин Дженкинс (уелска певица) за какво получи наградата? Затова, че пее на мачове по ръгби, посещава войници и взима кокаин", пише в едно от писмата на Бекъм от 2013 година до пиар мениджъра Симон Оливейра.

В писмата си англичанинът коментира и хуманитарната си дейност, която приема като "добра за бизнеса".

"Това е само една от причините да засилим работата си с УНИЦЕФ и да се посветим повече на хуманитарни дейности. Ще направим листа относно хуманитарните цели, за да видят хората, че работим постоянно. Хуманитарната работа е важна за бизнеса ни и за това не трябва да я занемаряваме. Бизнесът е основната ни цел, а чрез хумаността можем да стигнем и до заслужените ордени", пише Бекъм.

От мейла на звездата става ясно още, че той е поискал 6 000 паунда от УНИЦЕФ за пътни разноски до Филипините, където е посетил децата, пострадали от земетресението в Хаити.

Говорител на бившия футболист обяви, че публикуваните имейли са извадени от контекст и нямат нищо общо с действителността, а някои от тях дори са манипулирани.Напиши коментар:


Публикувай